Over Schep Grondkansen

Schep Grondkansen is dé specialist op het gebied van veranderende functies van landbouwgrond.  Met een team van ervaren makelaars, vastgoed adviseurs, ruimtelijke ordening deskundigen en een jurist kunnen we een inschatting maken binnen welke termijn er een functie wijziging komt, wat er dan kan en wat de waarde dan wordt.

Het beste voor uw grond

Ons land staat voor enorme uitdagingen als het gaat over het grondgebruik, denk aan voedselvoorziening, wonen, energievoorziening en natuur. De huidige stikstofplannen van de overheid zijn onlosmakelijk verbonden aan deze discussie.

Dat iemand iets van u wil omwille van de grond waarop u al generaties lang boert voelt soms bedreigend, dit is begrijpelijk en snappen we door onze agrarische achtergrond als geen ander. Toch ligt het initiatief om met elkaar in contact te komen wel vaak bij ons. Aanleiding kan een plan zijn van de gemeente, een projectontwikkelaar die wil kopen of een totaal andere reden.

Schep Grondkansen is dé specialist op het gebied van veranderende functies van landbouwgrond. Met een team van ervaren makelaars, vastgoed adviseurs, ruimtelijke ordening deskundigen en een jurist kunnen we een inschatting maken binnen welke termijn er een functie wijziging komt, wat er dan kan en wat de waarde dan wordt. Hiermee kunnen we dan dus ook snel een inschatting maken of uw grond een kans is.

Die combinatie van verschillende disciplines maakt Grondkansen een echte unieke partner. Wij vinden het eervol om mensen te ondersteunen die een ingrijpende volgende stap in hun leven gaan zetten. En zijn altijd nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Wilt u stoppen door het ontbreken van een opvolger, verplaatsen naar een nieuwe plek of spreekt de uitkoopkans u gewoon aan?

Wij komen graag is contact met u, komen geheel vrijblijvend op de koffie en kijken van daaruit waar de kansen liggen, wij willen gewoon het beste voor uw grond.

Onze mensen

Picture of René Attasio
René Attasio
Vastgoedspecialist
Picture of Jesse van Zwienen
Jesse van Zwienen
Commercieel Medewerker
Picture of Marco Oskam
Marco Oskam
Planoloog/GIS medewerker
Picture of Johan Schep
Johan Schep
Aandeelhouder
Picture of Harold van Rooij
Harold van Rooij
NVM Makelaar Taxateur OZ
Picture of Alex Peters
Alex Peters
NVM Makelaar Taxateur OZ

Meer dan 50 jaar ervaring

Met boerenroots, een agrarische onderneming en ruimt 50 jaar ervaring kent Schep Grondkansen het klappen van de zweep en dragen zij zorg voor een overeenkomst die recht doet aan uw belangen.

Wij bellen u

Denkt u eraan om uw grond te verkopen? Een belangrijke beslissing die vaak vragen oproept. Laat uw gegevens achter, dan bellen onze specialisten u graag terug.