Historie

Ruim 50 jaar historie

Schep Grondkansen kent haar oorsprong ruim 50 jaar geleden als vastgoed adviesbureau (Stuurman) en later als agrarische makelaardij (Schep Stuurman). Als boerenzoon uit de Krimpenerwaard had Jan Schep zijn netwerk vooral in het landelijk gebied. Als boer onder de boeren begrijpen we wat voor grondeigenaren belangrijk is. Door de jaren heen is er daardoor veel ervaring in de aan- en verkoop van grond ten behoeve van zowel landbouw als projectontwikkeling opgedaan. Doordat we ook actief waren in de tuigpaarden sport en op veel concoursen zowel boeren en bestuurders troffen begon de unieke positie als bemiddelaar tussen boeren en ontwikkelaars.

Vanaf de 90-er jaren van de vorige eeuw zijn we daardoor als één van de marktleiders betrokken geweest als bemiddelaar bij grondtransacties bij de grote woningbouwopgaves in heel het land. Daarnaast is De Schep groep in de afgelopen decennia gegroeid met een netwerk van meerdere (woning) NVM-makelaarskantoren. Door onze omvang en specialisme zijn we betrokken bij de verkoop van veel nieuwbouw projecten, hierdoor kennen we de kopers van potentiële “warme” grond erg goed.
Inmiddels is onder leiding van de volgende generatie het bedrijf gegroeid en is ons speelveld de gehele vastgoed markt. Door onze agrarische wortels en kennis van zaken hebben wij sinds ons bestaan steeds meer kopers en verkopers bij elkaar mogen brengen; “Het beste voor uw grond”.

Wij bellen u

Denkt u eraan om uw grond te verkopen? Een belangrijke beslissing die vaak vragen oproept. Laat uw gegevens achter, dan bellen onze specialisten u graag terug.