Alex Peters

NVM Makelaar Taxateur OZ

‘Veel vrijheid, de kleinschaligheid en het samen sparren vatten voor mij de bedrijfscultuur goed samen.

De vakkennis van de medewerkers en de presentatie zijn ook dik in orde. Ik heb onlangs mijn vijfentwintigjarig jubileum gevierd, dat geeft wel aan dat ik hier goed op mijn plek zit.

Naast mijn activiteiten als makelaar geef ik ook les aan de Academie voor Vastgoed. In die rol staat het overdragen van kennis natuurlijk centraal, maar als docent leer je ook. Bij mijn studenten hamer ik erop dat de makelaardij mensenwerk is. Communicatie is daarbij zo belangrijk. Kijken hoe ik mijn klanten kan helpen bij de verkoop of aankoop van een woning of bedrijfspand. Ook voor panden waarbij ingewikkelde zaken spelen, kun je mij bellen. Buiten de lijntjes kleuren, is iets wat ik graag doe.

Connectie met mensen

Ik krijg energie van het sluiten van een leuke deal waarmee zowel de koper als de verkoper dik tevreden zijn. Dan ben ik ook blij. De gunfactor speelt in deze branche ook een belangrijke rol. Het is essentieel om een goede relatie met mensen op te bouwen. Door de jaren heen is er wel veel veranderd in het vak. Er gebeurt veel digitaal en er wordt efficiënter gewerkt. Het gevaar daarvan is dat het allemaal wat onpersoonlijker wordt. Terwijl de connectie met mensen de sleutel is. Ik ben er ook van overtuigd dat je door een persoonlijke aanpak het beste resultaat bereikt.

Bij Schep Makelaardij zijn wij gespecialiseerd in bijzondere objecten. Woningen met een ziel, daar houd ik van. Onlangs was ik op bezoek bij bewoners van een boerderij uit de zeventiende eeuw, dat pand zit vol verhalen. Dat is mooi om te horen.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Mijn zoontje voetbalt en voor zijn club doe ik graag wat hand- en spandiensten. Relaxen doe ik door naar de sauna te gaan en ik ben ook regelmatig in de stad en de natuur te vinden.’

Neem contact op met Alex

Wij bellen u

Denkt u eraan om uw grond te verkopen? Een belangrijke beslissing die vaak vragen oproept. Laat uw gegevens achter, dan bellen onze specialisten u graag terug.