Marjon Hofma

Commercieel binnendienst medewerker

‘Dertien jaar was ik werkzaam in het bankwezen. Ik had een interessante en afwisselende advies-/verkoopfunctie op particulier gebied en was actief in een marktteam.

Ik startte met de opleiding tot assistent-makelaar. Mijn werk bij de bank werd door de jaren heen inhoudelijk minder interessant en ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Paarden spelen een grote rol in mijn leven, ik heb een aantal boeren in mijn familie en heb landelijk gewoond dus ik heb affiniteit met het platteland. Zo ontstond het idee om te solliciteren bij een agrarisch makelaar. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik en tijdens het tweede gesprek bleek dat we op een lijn zaten wat betreft de invulling van de baan.

Ik besloot om het bankwezen achter me te laten en aan de slag te gaan bij Grondkansen als commercieel binnendienst medewerker. Daarmee ben ik de opvolgster van Wilma Dogterom, samen zorgen wij voor een goede overdracht. Ik ben me aan het onderdompelen in een nieuwe wereld en naast het inwerkproces ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding tot assistent-makelaar. Ook heb ik me aangemeld voor diverse cursussen op het gebied van duurzaam wonen en beleggen. Ik ga er helemaal voor: ik ben volop aan het werk en volop in ontwikkeling.

Goede eerste indruk

Bij de bank heb ik ervaring opgedaan met het moderniseren van interne processen en het digitaliseren van dossiers. Die kennis kan hier binnen de organisatie goed van pas komen. De eerste indruk is goed. Ik werk met een leuk, gedreven team met collega’s die passie hebben voor het makelaarsvak en recht voor zijn raap zijn. Dat ben ik ook, dus dat past goed.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en aan paarden. Ik ben zelf jarenlang actief geweest in de paardensport en nu ben ik druk met het begeleiden van mijn kinderen die ook voor de paardensport hebben gekozen.’

Neem contact op met Marjon

Wij bellen u

Denkt u eraan om uw grond te verkopen? Een belangrijke beslissing die vaak vragen oproept. Laat uw gegevens achter, dan bellen onze specialisten u graag terug.