Peter Klapwijk

Junior taxateur

‘Van jongs af aan heb ik al interesse in onroerend goed en ik ben sterk in het rekenkundige deel van het makelaarsvak. Tegenwoordig dien je tijdens de opleiding Vastgoed en Makelaardij al te bepalen of je je wilt specialiseren als makelaar of taxateur. Door deze vakgebieden gescheiden te houden, zorg je voor onafhankelijkheid en transparantie. Mijn keuze viel op taxateur. Het past bij mijn manier van denken en voor mij is het dus een logische stap om me in deze richting te bekwamen.

Mijn vader is aannemer dus ik ben het van huis uit gewend dat er veel over ‘stenen’ wordt gepraat. Toen ik vroeger een bijbaantje had op een boerderij merkte ik dat ik me thuis voel in de agrarische wereld. Dat leidde tot een opleiding aan de Hogere Agrarische School. In mijn rol als junior taxateur komen de twee werelden op een mooie manier samen.

Ik vind het leuk om me in de komende jaren verder te ontwikkelen zodat ik dat maatwerk kan blijven bieden.

Mijn ambitie voor de toekomst is dan ook dat ik het ‘junior’ deel van mijn functie achterwege kan laten en volwaardig taxateur word. De compacte club mensen en de persoonlijke benadering van klanten zijn volgens mij onze sterke punten. Wij zetten onze kennis en kunde en het gevoel voor de markt in om de klant optimaal van dienst te zijn.’

Neem contact op met Peter

Wij bellen u

Denkt u eraan om uw grond te verkopen? Een belangrijke beslissing die vaak vragen oproept. Laat uw gegevens achter, dan bellen onze specialisten u graag terug.