Colofon

  • De hoogste prijs voor uw grond
  • Marktkennis uit 15 makelaarskantoren
  • Uitgebreid netwerk met beleggers en ontwikkelaars

Ontwerp logo en huisstijl, ontwerp en ontwikkeling website:

Veelgestelde vragen

Welke opties zijn er om mijn grond te verkopen?

Er zijn vaak meer opties dan u in eerste instantie denkt om uw grond te verkopen. De komende 30 jaar moeten er bijvoorbeeld nog minstens 40.000 woningen gebouwd worden in Nederland en zet de overheid sterk in op natuurontwikkeling en stikstofreductie. Diverse complexe vraagstukken die voor de verkoop van grond niet alleen uitdagingen zijn maar ook kansen kunnen bieden.


Wat kan Grondkansen.nl voor u betekenen?

De verkoop van grond vraagt om kennis van de materie. Zeker in een markt met vaak wijzigende en complexe regelgeving. Initiatiefnemer Schep Makelaardij bestaat uit meerdere makelaarskantoren en heeft tientallen jaren ervaring in de aankoop en verkoop van grond ten behoeve van zowel de landbouw als projectontwikkeling. Met boerenroots, een agrarische onderneming en ruimt 40 jaar ervaring kent Schep het klappen van de zweep en dragen zij zorg voor een overeenkomst die recht doet aan uw belangen.

  • Marktkennis uit 15 makelaarskantoren en een eigen boerenbedrijf
  • De hoogste prijs voor uw grond
  • Uitgebreid netwerk van beleggers en ontwikkelaars
  • Al ruim 40 jaar actief in de markt


Benieuwd wat uw grond kan opleveren?

Elke situatie is uniek. Daarom komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wanneer u overweegt uw grond te verkopen wilt u natuurlijk weten wat dit op kan brengen. Dit is van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld de huidige bestemming en de mogelijke ontwikkelingen die op uw locatie zijn toegestaan. Wat is toegestaan ligt vast in het bestemmingsplan en wat er zou kunnen is afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen vanuit de gemeente of de landelijke overheid. Wij zoeken samen met u uit wat de mogelijkheden zijn en wat dit kan opleveren bij verkoop van uw grond.


Veelgestelde vragen +